Elbil ladestandere til campingpladser

Ladeklubben gør det nemt for campingpladser at tilbyde ladestandere til deres elbil-gæster og samtidigt få en ekstra indtægtskilde. Det hele foregår automatisk.

6.500 kr.

Pris per ladestander

Ubegrænset

Indtjening fra solgt strøm

Automatisk

Kører helt af sig selv

Fordele

Campingpladser

LADESTANDERE

Tilbyd dine gæster nem og billig opladning

For elbil-ejere er det nemmest at kunne oplade der hvor man overnatter. Ellers er man nødt til at lede efter ladestandere i nærheden, men ofte kan det være meget langt til den nærmeste. Ladeklubben tilbyder campingpladser en gylden mulighed for at tilfredstille deres gæster men nem og hurtig opladning på stedet. Du skal blot bestemme strømprisen, så klarer vores app afmåling og betaling.

POSITIV AFKAST

Grøn indtægtskilde for campingpladser

Ladeklubben giver din campingplads grønne investering et positivt afkast. Du kan frit sælge din strøm til hvem som helst, og til netop den pris du vil. Betaling foregår automatisk gennem vores app. Du får endda den fulde gevinst af alt det strøm du sælger. Det grønne valg behøver ikke længere være det dyre valg, med Ladeklubben kan du få et overskud på din investering.

KONTAKT OS

Hej – Hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter, servicer eller bare elbiler generelt så endelig skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Din Kurv
Din kurv er tom
Calculate Shipping

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside