Ladestandere til Boligforeninger

Give jeres beboer en nem og billig måde at oplade deres elbil og samtidig udnyt jeres solceller effektivt. Beboerne betaler automatisk gennem appen efter hver opladning. 

6.500 kr.

Pris per ladestander

Lynhurtig

Return On Investment

Solceller

Samarbejder utrolig godt

Fordele

Boligforeninger

GLADE BEBOERE

Tilbyd jeres beboer nem og billig opladning

For personer der bor i byer, og især dem der bor i lejligheder, er det simpelthen ikke en mulighed at installere egen ladestander. I stedet er de ofte nødt til at holde langt fra hjemmet og betale overpris for overhovedet at kunne oplade. Ladeklubben giver boligeforeninger en gylden mulighed for at tilfredstille deres beboers krav om nem og billig elbil opladning.

POSITIV AFKAST

Grøn indtægtskilde for boligforeninger

Ladeklubben giver jeres boligforenings grønne investering et positivt afkast. I kan frit sælge jeres strøm til hvem som helst, og til netop den pris I vil. Betaling foregår automatisk gennem vores app. Det grønne valg behøver ikke længere være det dyre valg, med Ladeklubben kan I få et overskud på jeres investering.

KONTAKT Andreas

Hej – Jeg hedder Andreas og er kundesupport hos Ladeklubben. Hvis du har nogle spørgsmål så endelig bare skriv til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!