Hjemme ladeboks med refusion

Oplad din elbil billigt med en ladeboks med refusion. Ladeklubben giver dig endda muligheden for at sælge strøm til venner samt fremmede gennem vores app.

68,9 øre/kWh

El-Refusion

5.000 kr

Gns. årlig besparelse 

Ubegrænset

Indtjening fra solgt strøm

Fordele

Ladeklubben Privat

REFUSION

Spar penge med en LADEBOKS MED REFUSION

Hos Ladeklubben tilbyder vi en ladeboks med refusion, så du kan oplade din elbil utrolig billigt. Du får 68,9 øre/kWh refusion, ligegyldigt hvor billigt din strøm er. Vi afregner helt automatisk, så du behøver ikke selv dokumentere det.

SÆLG STRØM

Positiv Afkast på din grønne investering

Du kan sælge ladeboksens strøm til hvem som helst, og der er intet maksimum for hvad du kan tjene. Du skal kun sætte strømprisen og åbningstiden, så klarer vi resten. Du får endda refusion for dit strømforbrug, hvilket gør det endnu mere profitabelt.

LADENETVÆRK

NEM ELBIL OPLADNING HJEMME OG UDE

Med et stort ladenetværk bestående af tusindvis af medlemmer og deres landestandere, giver Ladeklubben dig muligheden for elbil opladning hjemme og ude. Den ved automatisk hvor meget strøm du har brugt og gør det nemt at betale.

KUN FORBRUGER

0kr.

PER MÅNED

0kr.

STARTGEBYR

HAR OPLADER

50kr.

PER MÅNED

0kr.

STARTGEBYR

MANGLER OPLADER

50kr.

PER MÅNED

5.000kr.

STARTGEBYR

Alle Planer Inkluderer

Ladeklubben App

Med Ladeklubbens app får du adgang til vores landsdækkende ladenetværk. Find, oplad, og betale – alt i vores intuitive app.

Ladenetværk

Vores landsdækkende ladenetværk sikre at du aldrig løber tør for strøm. Der er altid en oplader tæt på, lige meget hvor du er.

Ladekort

Du kan se et kort over alle opladere i Ladeklubbens App. Alle tilgængelige opladere vises og kan reserveres.

Automatisk Betaling

Opladeren fortæller automatisk hvor meget strøm der er blevet brugt og gør betalingen flydende. Så simpelt er det!

Fleksibilitet

Aldrig igen behøver du at bekymre dig om din elbils rækkevidde. Ladeklubben giver dig fleksibiliteten til at gøre lige det du vil!

Support

Vores fremragende support er altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig hvis problemer opstår.

Ofte Stillede Spørgsmål

Med et medlemskab i Ladeklubben kan du få tilbagebetalt elafgiten i form af refusion. Som medlem får du refunderet op til 1,13 kr. pr. kWh. Dette er mere end halvdelen af den gennemsnitlig elpris på 2,15 kr.

Med et årlig kørselsforbrug på 20.000km kan du i gennemsnit spare 4.000 kr. i elafgifter. Benyt vores refusions-beregner øverst på siden for at finde et beløb tilpasset netop din situation.

Der findes ikke nogen begrænsning for hvor meget du kan tjene. Ladeklubben tager en lille procentdel (5%) af den tilbagebetalte refusion, men resten går direkte til dig

Du kan nemt sætte åbningstider for din oplader i vores app. Elbil-ejere kan kun se din oplader når den er ledig. Det sikre at du altid har muligheden for at oplade når du vil. Desuden kan du også slukke for strømmen i vores app, hvis vil stoppe en brugers opladning.

KONTAKT OS

Hej – Hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter, servicer eller bare elbiler generelt så endelig skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Din Kurv
Din kurv er tom
Calculate Shipping

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside